Меню

Головна » Всі новини

Універсальний однофазний електролічильник НІК

22.09.2019

Пропонуємо ознайомитись з цікавою моделлю електролічильника для однофазної мережі електроенергії напругою 220В.

Можна визначити як універсальний лічильник з маркування NIK 2104 AP2T.1802.C.11.

Зважаючи на те, що даний електролічильник оснащений спеціальними модулями, радіо канал PLC для АСКУЕ, реле управління навантаженням, додатковий захисний індикатор електромагнітних полів, лічильник NIK 2104 AP2T.1802.C.11, можна з впевненістю назвати як універсальний електролічильник виробництва НІК Електроніка.

Лічильник можна використовувати як прилад обліку електроенергії в квартирі, офісі, виробництві, особливо буде доречний для встановлення в приватному секторі, де найчастіше електромережі вимагають надавати електролічильники з таким додатковим функціоналом "реле відключення навантаження", у цьому лічильнику воно є.

Також набирає обертів автоматизація. Встановлюється спеціальне обладнання, за допомогою нього електропостачальні компанії, що підключають споживачів до систем автоматичного контролю та обліку електроенергії, які називаються АСКУЕ. Саме для можливості використання цього лічильника в таких системах, завод виробник встановлює модуль PLC.

Лічильник є багатотарифним, так звані 
- двозонні
- тризонні

- двотарифні

- тарифні

- багатозонні.

Ел. лічильник підтримує програмне встановлення багатотарифного режиму обліку активної електричної енергії в одному напрямку до 4-х тарифів у дванадцяти часових зонах.
Технічні характеристики електролічильника НІК 2104 виконанням "1802" разом з наведеними вище основними функціями може виступати як універсальний прилад обліку, який можна встановлювати в будь-якій області по всій Україні. Зважаючи на те, що він підійде під будь-які вимоги, що висуваються електромережами різних регіонів країни.

Певні РЕС, напряму рекомендують саме таку модель NIK 2104 AP2T.1802.C.11

• Київська обл.

• Рівненська

• Луганська

• Сумська

• Чернівецька

Якщо ваш сектор не підключений до АСКОЕ, встановлення такого типу електронного багатотарифного лічильника з PLC модулем та реле керування. навантаженням, убезпечить від того, що коли буде перехід на автоматичний режим контролю та обліку у ваших електромережах, вас вже не змусять змінювати старий прилад обліку на відповідний за характеристиками електролічильник. Просто активується модуль PLC і ваше обладнання готове до використання в цій системі.

Ознайомитисяс NIK 2104 AP2T.1802.C.11 або замовити можна за цим посиланням.

Бажаємо вам комфортного та економного використання електроенергії на благо!

Універсальний електролічильник

Відео

Василь 26.09.2019, 12:40

Встановлювали собі такий лічильник в Рівному.
Працює справно. Перед установкою віддавали в РЕМ для спеціального програмування.
Весь функіонал працює коректно!

Написати свій коментар

captcha
Жахливо
Погано
Нормально
Добре
Відмінно