Меню

Головна » Всі новини

"Нічний тариф" на електроенергію не скасовано!

02.07.2019

"Нічний тариф" на електроенергію не скасованоГарна новина для користувачів, які встановлювали власним коштом лічильники електроенергії з підтримкою багатотарифного режиму обліку електроенергії.

"Нічний тариф" на електроенергію для населення, не скасовано!

""Щодо побутових споживачів, то, як раніше заявляли в Кабінеті міністрів, для населення вартість електроенергії після проведення реформи ринку не зросте.

Водночас експерт з енергетики та представник президента у Кабміні Андрій Герус заявляв, що Володимир Зеленський не давав прямих обіцянок знизити тарифи для населення – він говорив про це «жартома» тп «напівнатяками».

В компанії «Київські енергетичні послуги» зі свого боку спростували інформацію про відміну нічного тарифу для населення. Як зазначили в компанії, побутові клієнти, у яких встановлені зонні лічильники, і далі платитимуть менше за електроенергію, що споживається з 23:00 до 7:00.

Таку саму інформацію надала і Національна комісія, яка здійснює держрегулювання у сфері енергетики та комунальних послуг. Так, у НКРЕКУ повідомили, що тарифи на електроенергію для населення, що диференціюються за періодами часу, продовжують діяти після 1 липня 2019 року.""

Джерело: інформаційний портал "Слово і діло" slovoidilo.ua

Написати свій коментар

captcha
Жахливо
Погано
Нормально
Добре
Відмінно